T: 026-4952588
Kroon-Oil Kroon-Oil

Seizoenscontrole

Seizoenscontrole van uw auto? Automobielbedrijf Zeilmaker uit Reden (Gelderland) verzorgt de seizoenscontrole van uw auto

De Vakantiecontrole

Automobielbedrijf-ZeilmakerBinnenkort staat de zomervakantie weer voor de deur. Dat betekent dat velen er dan met de auto op uit zullen trekken.

Ga onbezorgd en veilig op vakantie en gun uw auto de Vakantie Controle.

Uw auto wordt op 50 punten gecontroleerd waaronder zaken zo als verlichting, bandenspanning, olie, koelvloeistof, ruitensproeier- vloeistof, uitlaat, banden etc. etc.

 

De Wintercontrole

Automobielbedrijf Zeilmaker biedt u de wintercontrole aan ! Vooral in de winter moet u volledig op uw auto kunnen vertrouwen. Ook bij sneeuw, ijzel, strenge vorst of regen moet alles perfect blijven functioneren. Dan is het goed om te weten dat wij u kunnen helpen bij u kunnen helpen bij uw zorgeloos rijplezier, de hele winter lang.

Alle vitale, wintergevoelige onderdelen van uw auto worden grondig en vakkundig door ons gecontroleerd, uw auto is weer winterklaar.

 

De Winterbanden

Automobielbedrijf-Zeilmaker-Visual3In de winter zijn de rijomstandigheden bijzonder lastig: u en uw auto worden dan zwaar op de proef gesteld. Regen, ijzel en sneeuw kunnen uw autoritten verstoren.

Winterbanden zijn niet alleen gemaakt voor in de sneeuw, maar ook voor het Nederlandse winterweer; al bij een temperatuur lager dan zeven graden Celsius boven nul geeft een winterband op een koude of natte weg aanzienlijk meer grip dan een zomerband. Grip op de weg is grip op uw leven!

Wij helpen u veilig de winter door!

 

Waarom winterbanden?

  • Sterk verbeterde grip bij temperaturen onder de 7 graden.
  • Niet speciaal voor de wintersport. Speciaal profiel voor effectieve waterafvoer, dus minder kans op aquaplanning en slipgevaar.
  • Veel veiliger bij sneeuw, nat wegdek, bladeren, gladheid etc..
  • Optimaal wegcontact dankzij speciale rubbersamenstelling.
  • Betere wegligging in bochten en een kortere remweg.
  • Geen extra kosten maar slimme investering, u spaart immers de zomerbanden.
  • Moderne winterbanden zijn net zo geluidloos en comfortabel als zomerbanden en slijten niet sneller.
MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE WERKPLAATS >>>

In het buitenland bestaat het risico op een boete, strafrechtelijke vervolging en medeaansprakelijkheid indien geen gebruik wordt gemaakt van winterbanden bij winterse omstandigheden. Nederland maakt in haar voertuigreglement geen onderscheid tussen winter- en zomerbanden. Andere landen stellen wel extra eisen bij winterse omstandigheden

GERELATEERDE INFORMATIE

U kunt bij ons ook terecht voor:

Aircoservice ✓ SchadeherstelAutomaatspoeling ✓ Uitlijnen ✓ Remmencheck ✓ APK Keuring ✓ Diagnose ✓ Reparatie en onderhoud ✓ Seizoenscontrole ✓ Banden ✓ Occasions

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Liever direct een afspraak maken?

Plan direct uw afspraak in onze werkplaats

Afspraak werkplaats Zeilmaker Rheden