T: 026-4952588
Kroon-Oil Kroon-Oil

Reparatie – Onderhoud – APK

Voor het onderhoud en de reparatie aan uw auto bent u bij Auto Zeilmaker aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de Duitse merken, en met name Volkswagen. Verder onderhouden wij alle merken auto’s. Wij volgen in onze werkplaats de laatste ontwikkelingen in de autotechniek op de voet.
Automobielbedrijf-Zeilmaker

Ons gekwalificeerde personeel is in staat uw personenwagen, bedrijfswagen of camper goed te onderhouden en te repareren.

Wij hebben scherpe prijzen en geen lange wachttijden. Op al onze leveringen en werkzaamheden zijn de BOVAG verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.

Paul Zeilmaker: “De kracht van Automobielbedrijf Zeilmaker is Kwaliteit, openheid en eerlijkheid, u kunt rustig de werkplaats inlopen om te kijken wat er met uw auto gebeurt. Ook bewaren wij alle onderdelen voor u die wij vervangen.”

 

APK (Algemene Periodieke Keuring)

Natuurlijk kunt u bij Auto Zeilmaker terecht voor uw Algemene Periodieke Keuring, kortweg, de APK-keuring. De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, en het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of het vierde levensjaar.

Automobielbedrijf-ZeilmakerDe werkplaats beschikt over de modernste technische apparatuur en een uiterst moderne APK straat met alle moderne apparatuur die nodig zijn voor de APK-keuring, viergasmeting, diesel roetmeting, en de remmentest. De APK straat is uitermate geschikt voor alle personen auto’s, campers, en bedrijfswagens tot 3500 kg. Tevens verzorgen wij ook de APK in de regio voor trike’s.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet alle regels voor de APK-keuring kent. Daarom houden wij, als extra service, voor u bij wanneer uw auto weer APK gekeurd moet worden. Wanneer uw auto toe is aan een APK keuring ontvangt u van ons ruim van te voren een brief. U kunt dan een afspraak maken op een voor u gewenste datum.

Meer informatie: APK Keuring

 

 

GERELATEERDE INFORMATIE

U kunt bij ons ook terecht voor:

Aircoservice ✓ SchadeherstelAutomaatspoeling ✓ Uitlijnen ✓ Remmencheck ✓ APK Keuring ✓ Diagnose ✓ Reparatie en onderhoud ✓ Seizoenscontrole ✓ Banden ✓ Occasions

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Liever direct een afspraak maken?

Plan direct uw afspraak in onze werkplaats

Afspraak werkplaats Zeilmaker Rheden